Scienceklas

Ben jij iemand die graag proefjes doet en dingen uit wil zoeken? Die heel nieuwsgierig is en zich interesseert voor de wondere wereld van de natuurwetenschappen? Neem dan deel aan de scienceklas!


In de scienceklas kunnen leerlingen van de eerste klassen en tweede klassen vwo en havo/vwo op 10 middagen gedurende een blokuur (100 minuten) onderzoeken en proefjes doen op het gebied van duurzaamheid, energie en natuurwetenschappen. De lessen worden buiten de normale lesuren gegeven. De scienceklas bestaat uit een samenwerking van de secties biologie, natuurkunde, wiskunde en scheikunde.

 

In de scienceklas komen de vaardigheden ontwerpen, onderzoeken en presenteren volop aan bod. Aan het eind van de lessenserie zal een presentatie van het geleerde gegeven worden aan ouders en andere belangstellenden. De start van de scienceklas is in het najaar. De kosten voor de lessenserie bedragen € 20,00.

Zie ook de informatie in onze folder.

Inschrijven

Aanmelden voor de scienceklas kan tijdens de inschrijfavonden in maart. Na de inschrijfavonden kan het aanmeldformulier gestuurd worden naar info@huygens.nl.
Aanmeldingen die ontvangen worden na de inschrijfavonden worden aleen toegelaten als er nog voldoende ruimte is in de scienceklas.

Als jij of je ouder(s) nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de coördinator
mw. L. Verdonk (Verdonk.L@huygens.nl).   

 
 

Huygens College Heerhugowaard

Bergmolen 13: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Bergmolen 13
1703 NX  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl