Sportklas

Ben jij geïnteresseerd in veel verschillende sporten en heb je misschien wel de ambitie om later iets met sport te gaan doen? Dan is de sportklas op het Huygens College vast iets voor jou!
Bij ons kan je er namelijk voor kiezen om naast je normale lesprogramma twee uur extra in de week aan sportactiviteiten te besteden. We laten jou niet alleen kennismaken met veel verschillende sporten, maar we leren je ook hoe je activiteiten moet organiseren en begeleiden.

 

Voor de sportklas hoef je niet over een superconditie te beschikken, maar we vragen wel een redelijke bewegingsvaardigheid en een goede sportieve instelling. Op 11 april wordt van 14.45 - 16.15 uur op de locatie Bergmolen een extra sporttest afgenomen. Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar info@huygens.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van ons.

 

Voor de sportklas wordt jaarlijks een bijdrage gevraagd voor het sporttenue en buitenschoolse sportactiviteiten. Ook vindt er in het tweede jaar een outdoorkamp plaats. Voor het schooljaar 2016-2017 bedraagt deze bijdrage € 110,00.

Alle informatie is terug te lezen in onze folder.

Aanmelden voor de sportklas kan tijdens de inschrijfavonden in maart.
Sporttest gemist? Geen probleem, geef dit aan bij je inschrijving.
Na de inschrijfavonden kan het aanmeldformulier gestuurd worden naar info@huygens.nl. De toelating tot de sportklas is na de inschrijfavonden afhankelijk van de ruimte in de sportklas.  

Als jij of je ouder(s) nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de coördinator: dhr. A. Tiebie

 
 

 

 
 

Huygens College Heerhugowaard

Bergmolen 13: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Bergmolen 13
1703 NX  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl