Inloggegevens/e-mailadres vergeten?

Middenweg

Netwerk: op te vragen bij de mediatheek
E-mailadres school: op school log je in op het netwerk en ga je naar Outlook.
Thuis ga je naar webmail via: mail.huygens.nl. Log vervolgens in met de inloggegevens van het netwerk.

Magister: klik op: ‘wachtwoord vergeten’, nieuwe gegevens worden vervolgens gestuurd naar je privé e-mailadres, mits dit opgenomen is in Magister.
Of ga hiervoor naar de administratie (tijdens een schoolpauze).

Umbriëllaan

Netwerk: ga hiervoor naar de receptie
E-mailadres school: typ in de browser: mail.huygens.nl. (dus zonder www) Log vervolgens in met de inloggegevens van het Middenweg-netwerk (dit is dus anders dan de inloggegevens van het netwerk Umbriëllaan). Als je deze inloggegevens (bij de start op school door je mentor meegedeeld) niet meer hebt, dan kan je deze opvragen door een e-mail te sturen naar de systeembeheerder (servicedesk@huygens.nl).

Magister: klik op: ‘wachtwoord vergeten’, nieuwe gegevens worden vervolgens gestuurd naar je privé e-mailadres, mits dit opgenomen is in Magister.
Of ga hiervoor naar de receptie.

Magister app

Leerlingen kunnen een Magister app (Magister 6) voor de smartphone downloaden.
Dit gaat als volgt: Zorg eerst dat je e-mailadres is ingevoerd in Magister. (Let op: dit mag geen e-mailadres zijn dat door je ouder(s) wordt gebruikt!) Dit kan via Mijn instellingen (klik op het driehoekje om gegevens te wijzigen). Zorg vervolgens dat op je smartphone de tijd en datum goed staat ingesteld, en zorg voor een schermbeveiliging. Na het downloaden in de Android Market of I-phone store, kies je voor de url: huygens.magister.net. Je logt in met je gebruikelijke inlogcodes.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met de administratie: info@huygens.nl.