Voorbereidingen voor nieuwbouw

6 april 2018:
Contouren gebouw worden zichtbaar.
Na het heien voor onze nieuwe locatie Bergmolen, wordt nu de bekisting (tegenwoordig van kunststof) aangelegd voor het storten van de fundering.  Op de foto zijn de contouren van onze sportzalen zichtbaar. 

23 maart 2018:
Luchtfoto van bouwplaats Bergmolen.
Wij ontvingen bijgaande foto van de heiwerkzaamheden voor de nieuwbouw. Deze werd vanuit een sportvliegtuigje genomen. Op de foto is goed te zien hoe het gebouw in de omgeving zal komen te staan.

12 maart 2018:
Iets later dan gepland in verband met de vorst, maar vanochtend is het heien dan toch echt begonnen voor onze nieuwbouw. Het heien zal ongeveer twee weken duren. Aankomende woensdag wordt de eerste paal gevierd.

Februari 2018:
Nieuwbouw gaat van start
Deze week werd begonnen met het verwijderen van asfalt om het terrein bouwrijp te maken voor onze nieuwe locatie Bergmolen.

December 2017:
In de laatste week voor de kerstvakantie zijn voorbereidingen getroffen voor de verplaatsing van de fietsenstalling voor de leerlingen. Grote bulldozers en shovels zijn aan het werk op ons zijterrein om de voormalige autoparkeerplaats en het naastgelegen grasveld gereed te maken als fietsenstalling. Half januari zullen de leerlingen op een andere plek hun fiets moeten stallen. Hierover worden leerlingen en hun ouders na de kerstvakantie geïnformeerd.

September 2017:
In de zomervakantie zijn de vier noodlokalen bij de locatie Bergmolen verwijderd van het terrein. We hebben vervolgens tijdelijk een aantal lokalen aan de Windmolen (voormalige basisschool) in gebruik genomen. Een aantal klassen volgt hier bij toerbeurt een dagdeel per week lessen. De locatie Windmolen staat op loopafstand van de Bergmolen.  

 

Huygens College Heerhugowaard

Bergmolen 13: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Bergmolen 13
1703 NX  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl