Sportoriëntatie dag (5 havo en 6 vwo)

Afgelopen woensdag was de tweede editie van de sportoriëntatie dag voor alle leerlingen van 5 havo en 6 vwo.
Terwijl anderen druk bezig waren met Valentijn briefjes ontmaskeren, hartensnoepjes tellen of weg zwijmelen tijdens de lessen, werd er in de ochtend op drie locaties gezweet, gelachen en gesport. De leerlingen konden kiezen uit de clinics; Freerunning / Hiphop / Crossfit en Badminton.
Bij het freerunnen werden hele gave tricks uitgelegd en goed nagedaan door onze toppers. Daarnaast hadden ook ruim 27 meiden een hele gave choreografie ingestudeerd en aan het einde van de les ontstond er zowaar een mooie dansshow! Heel gaaf! Tijdens het crosfitten werd er ook hard gewerkt en bij het badminton toernooi werd er gestreden om de felbegeerde originele bronzen/zilveren of gouden shuttle.
In de middag gingen we met zijn allen naar schaatsbaan De Meent. Het was er fris maar dat leek sommige leerlingen (waaronder Mitch) niet uit te maken en hij schaatste gewoon vrolijk in een T-shirt de baan over. Natuurlijk werd er ook nog even een wedstrijd gehouden en de snelste ronde schaatser en schaatsster ontvingen nog een lekkere Valentijn prijs.
Kortom : Al met al een geslaagde sportieve dag en bij deze namens alle LO docenten en Marit bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid gedurende deze dag!