Praktische zaken

Als je nieuw bij ons op school bent is het prettig om te weten wat afkortingen betekenen, welke boeken je naar school moet meenemen en dat je weet waar je moet zijn.

Afkortingen vakken
Lokaalnummers en sportlocaties
Leermiddelen eerste leerjaar 2024-2025

Zoekgeraakt
Als je je kluispasje bent kwijtgeraakt, kan je een nieuwe verkrijgen bij de receptie. De kosten voor een nieuw pasje zijn € 7,00.

Gevonden voorwerpen worden bewaard bij de receptie. Wacht niet te lang met het ophalen van je spullen. Na drie maanden worden gevonden voorwerpen geschonken aan een goed doel.

Software bestellen
Bij het bedrijf Slim kan zeer voordelig software door leerlingen worden besteld. Dit gaat als volgt: op de site www.slim.nl wordt een account aangemaakt. Hiervoor is het nodig dat de leerling zijn/haar school e-https://www.slim.nlmailadres invult. Dit e-mailadres is terug te vinden in Magister.

Mediatheek
In de mediatheek op de locatie Middenweg kun je voor diverse zaken terecht: lenen van boeken, gebruikmaken van chromebooks en kopiëren en printen. Ook bestaat de mogelijkheid om een rekenmachine te lenen.

De kosten van kopiëren of printen bedragen € 0,10 voor een zwartwit-print en € 0,25 voor een kleurenprint (A4 formaat).

Leesboeken worden voor maximaal drie weken uitgeleend. Heb je meer tijd nodig, zorg er dan voor dat je na afloop van de 3 weken een verlenging aanvraagt. De uitleen kan voor maximaal één week worden verlengd.

Bij te laat inleveren volgt een boete van € 0,20 per boek per dag. Boeken die zijn kwijtgeraakt, zullen tegen de aanschafwaarde vergoed moeten worden.
In de mediatheek kun je in alle rust studeren. Daarom is de mediatheek een stilteruimte.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 13.00 uur.