Brugklaskamp locatie Umbriëllaan is voorbijgevlogen! 

We zijn gestart met een dagje Duinrell. Een heerlijke dag om even alle energie en spanning kwijt te raken. Donderdagochtend stonden de leerlingen fris en fruitig klaar met de fiets om richting Egmond te vertrekken. Waarbij er onderweg eerst een stop werd gemaakt voor een plons bij het zwembad in Alkmaar.  

Op de donderdag kwam van alles langs: van strijden tijdens het letterspel, zowel met-, en tegen elkaar; tot hersenkrakend rondrennen over de StayOkay tijdens het Zweeds-loopspel; tot heerlijk in de zon creatief bezig zijn met Graffiti.
Na een heerlijke Mexicaanse hap konden de leerlingen uitbuiken tijdens een voorstelling. Met de beste tips van de theatergroep ‘hoe overleef ik de brugklas’ komen onze leerlingen het jaar wel door!
Natuurlijk niet te vergeten het feest met DJ Bodhi met het thema ‘verkleed als iets of iemand met de eerste letter van je naam’. En wat waren de leerlingen creatief. Natuurlijk waren ook de docenten en hulpleerlingen van de (verkleed)partij!  

Op vrijdag werden de leerlingen wakker gemaakt met wat krachtoefeningen en spellen onder leiding van mevrouw Muurlink in samenwerking met de hulpleerlingen. Die weten wel van aanpakken! Nadat de slaap uit de ogen was gesport mochten de leerlingen bij het Outdoorpark laten zien dat zij aanpakkers zijn en samen konden werken om de opdrachten te volbrengen. En dat deden ze! Waarbij de een droog wist te blijven, fietste de ander met heerlijk soppende schoenen voldaan terug naar school. Gelukkig scheen het zonnetje en hadden ze een weekend voor de boeg om lekker uit te rusten.  

Het waren heerlijke dagen. Mooi weer, goede sfeer en weer mooie herinneringen om mee te nemen! 

Op naar een mooi schooljaar met zijn allen, dit was in iedere geval een feestje!