Scienceklas

Eerste klassen:
Ben jij iemand die graag proefjes doet en dingen uit wil zoeken? Die heel nieuwsgierig is en zich interesseert voor de wereld van de natuurwetenschappen? Neem dan deel aan de scienceklas voor leerlingen van het eerste leerjaar vwo en havo/vwo. Op 10 middagen gaan we onderzoeken doen op het gebied van duurzaamheid, energie en natuurwetenschappen.
Folder eerste leerjaar

Tweede klassen:
Leerlingen van vmbo-tl/havo, havo/vwo en vwo kunnen deelnemen aan de scienceklas van het tweede leerjaar. Op 4 middagen en 2 dagen komen medewerkers van Lyceo codeklas naar school om jou te leren programmeren! je leert o.a. hoe je zelf een game of website maken.   Lees alles over deze nieuwe activiteit van het Huygens College in onderstaande folder.
Folder tweede leerjaar

Inschrijven

Aanmelden voor de scienceklas 1e leerjaar kan tijdens de inschrijfavonden in maart.
Na deze data kunt u het aanmeldformulier 1e leerjaar invullen en mailen naar info@huygens.nl. Deze aanmeldingen worden alleen gehonoreerd als er nog voldoende ruimte is in de scienceklas.

Mocht je nog een vraag hebben, neem dan gerust contact op met de coördinator van de scienceklas. 1e leerjaar: mw. L. Verdonk, 2e leerjaar: mw. L. Zoon

 

Huygens College Heerhugowaard

Middenweg 68: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Postbus 220
1700 AE  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl