Businessklas

Wat is de businessklas?

Ben jij een ondernemend type die graag een uitdaging aangaat? Zie jij het wel zitten om later een eigen bedrijf te beginnen of leiding te geven in een bedrijf? Dan is de businessklas van het Huygens College vast iets voor jou!

In de businessklas krijg je de kans om te ontdekken wat ondernemen inhoudt. Je leert wat ondernemen is, je gaat onderzoeken waar je kwaliteiten liggen en hoe je met een goed idee geld kunt verdienen.

Als je deelneemt aan de businessklas krijg je, naast je normale lesprogramma, wekelijks twee uur extra les in business. De lessen worden op school gegeven door een docent (bedrijfs-)economie. Tot het programma van de businessklas hoort ook een of meerdere excursies.
 


Voor wie is de businessklas?

De businessklas kan worden gevolgd door leerlingen van het eerste en tweede leerjaar van de locatie Middenweg  (vwo, havo/vwo en vmbo-tl/havo). Je hoeft niet aan bepaalde eisen te voldoen om aan de businessklas deel te mogen nemen. Uiteraard verwachten we wel dat je geïnteresseerd bent in business.

Aanmelden

Aanmelden voor de businessklas 1e leerjaar kan tijdens de inschrijfavonden voor nieuwe leerlingen in maart.

Iedereen die aangemeld is tijdens de inschrijfavonden, is verzekerd van deelname. Aanmeldingen die we hierna ontvangen, worden alleen gehonoreerd als er nog voldoende ruimte is in de businessklas.

Voor de businessklas wordt een bijdrage van € 50 gevraagd. Deze kosten moeten voor aanvang van de lessen betaald zijn. De lessen van de businessklas starten na de herfstvakantie en duren het gehele schooljaar.

Mocht je nog een vraag hebben, neem dan gerust contact op met de coördinator van de businessklas: dhr. R. van Zoolingen, zoolingen.r@huygens.nl .


Volg de businessklas op de school van jouw toekomst!
 

 

 

   

 

 

Huygens College Heerhugowaard

Middenweg 68: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Postbus 220
1700 AE  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl