Mediatheek

In de mediatheek op de locatie Middenweg kan je voor diverse zaken terecht: lenen van leesboeken, inzien van naslagwerken, gebruik maken van de computers en kopiëren en printen. Ook bestaat de mogelijkheid (op dag basis) om een cd-speler, een rekenmachine of een koptelefoon te lenen. 

De kosten voor het gebruik van de mediatheek/studieruimte bedragen € 2,50 (Dit bedrag is verwerkt in het totaalbedrag van de ouderbijdrage). De kosten van kopiëren of printen bedragen € 0,10 voor een zwartwit-print en € 0,25 voor een kleurenprint, beide op A4 formaat. De mediatheek beschikt over een representatieve hoeveelheid (lees-)boeken. De samenstelling van het aanbod vindt plaats in overleg met de secties en wordt zo nodig ieder jaar geoptimaliseerd.  De boeken staan per vak geordend. Nederlands maakt onderscheid in jeugdboeken die op de rug zijn gekenmerkt met een C en volwassenliteratuur. Voor Duits, Engels en Frans zijn de jeugdboeken gemerkt met een gekleurde stip.

Leesboeken worden voor maximaal drie weken uitgeleend. Heb je meer tijd nodig, zorg er dan voor dat je na afloop van de 3 weken een verlenging aanvraagt. De uitleen kan voor maximaal één week worden verlengd.  Naslagwerken worden niet uitgeleend.

Bij te laat inleveren volgt een boete van € 0,20 per boek per dag. Boeken die zijn kwijtgeraakt, zullen tegen de aanschafwaarde vergoed moeten worden.
In de mediatheek kun je in alle rust studeren. Daarom is de mediatheek een stilteruimte.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 16.30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

Huygens College Heerhugowaard

Middenweg 68: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Postbus 220
1700 AE  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl