Sportklas

Ben jij geïnteresseerd in veel verschillende sporten en heb je misschien wel de ambitie om later iets met sport te gaan doen? Dan is de sportklas op het Huygens College vast iets voor jou!

Bij ons kan je er namelijk voor kiezen om naast je normale lesprogramma twee uur extra in de week aan sportactiviteiten te besteden. We laten jou niet alleen kennismaken met veel verschillende sporten, maar we leren je ook hoe je activiteiten moet organiseren en begeleiden.
Voor de sportklas hoef je niet over een superconditie te beschikken, maar we vragen wel een redelijke bewegingsvaardigheid en een goede sportieve instelling.


Voor de sportklas wordt jaarlijks een bijdrage gevraagd voor het sporttenue en buitenschoolse sportactiviteiten. Ook vindt er in het tweede jaar een outdoorkamp plaats. De bijdrage hiervoor is € 110,00.

Binnenkort is alle informatie te vinden in onze folder.

Inschrijven

Aanmelden voor de sportklas 1e leerjaar kan tijdens de inschrijfavonden in maart.
We organiseren een sporttest, waarbij je kunt ervaren of de sportklas iets voor je is.

Voor aanmeldingen na de inschrijfavonden kan een van je ouders het aanmeldformulier invullen en mailen naar info@huygens.nl. Deze aanmeldingen worden alleen gehonoreerd als er nog voldoende ruimte is in de sportklas. 

Als jij of je ouder(s) nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de coördinator:
dhr. A. Tiebie

 

 

 
 

Huygens College Heerhugowaard

Middenweg 68: vwo, havo, vmbo-tl, brugklassen vwo, havo/vwo, vmbo-tl/havo

 

Umbriëllaan 3: vmbo-kb, vmbo-bb,  brugklassen vmbo-kb/tl, vmbo-bb/kb

Contact

Postadres:
Postbus 220
1700 AE  Heerhugowaard
Telefoon: (072) 576 57 00 
E-mail: info@huygens.nl